Vinn drømmetur for 2 til en verdi av 30.000kr!

ANNONSE

Hei dere!! Utrolig lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har virkelig trengt denne pausen!! Grunnen for at jeg har ventet så lenge er rett og slett for jeg trengte å samle litt energi energi krefter!

Derfor tenker jeg å starte første blogginnlegg med en utrolig konkurranse, der du kan vinne noe helt fantastisk. Jeg og Coolbet har en konkurranse der du kan vinne tur for 2 til Manchester! Det er en tur som har en verdi til 30.000 kr. Turen for 2 er til storkampen Manchester City – Liverpool 3-6 april. Det blir 5 stjerners hotell på The Lowry, fete kampbilletter og rett og slett en drømmetur.

Det eneste dere må gjøre for å være med i trekningen er trykke inn på denne LINKEN!!Der oppretter du en konto hos Coolbet.com, og gjør et minimum innskudd på kr 100. Deretter er det viktig at du plasserer et spill på kampen mellom Liverpool – Atlético den 11.mars. Grunnen til dette er for å loggføre hvem som er med i trekningen. Om du allerede har en konto så gjør dere akkurat det samme, innskudd på minimum 100kr og plasser et spill på Liverpool-Atletico.Veldig viktig at dere trykker inn via linken, slik at dere får vært med i trekningen.

Coolbet er kjent for å ha den beste oddsen, og er kåret til Norges beste spillselskap 2 år på rad

Vinneren av konkurransen kommer til å blir trukket fredag 13 mars. Gleder meg masse til å se hvem av dere som blir den heldige vinneren! Har dere spørsmål om noe angående dette, så er det bare å skrive i kommentarfeltet.

Det er 18 års aldersgrense.

Tar med noen bilder av hotellet og Etihad(Fotballstadionen) til Manchester City.

Bilderesultater for The Lowry

 

Bilderesultater for manchester city stadium