10 Ting jeg virkerlig hater.

Hei dere. Når jeg våknet idag, våknet jeg til mange gode tips fra dere om hva dere ville se mer av på bloggen. Tenkte å skrive 10 ting jeg virkelig hater. Har skjedd litt ting i det siste som irriterer meg så masse.

1. At folk skal skrive anonyme stygge meldinger. Det jeg hater med det er at jeg aldri hadde fått de samme meldingene hadde det ikke vært for at det var anonymt.

2. Personer som sniker i køer uansett hvor det er. Om det er byn, buss, butikk osv. Det er noe jeg ikke takler.

3. Presset ovenfor meg selv er noe jeg syntes er ganske vanskelig. Føler alltid jeg må prestere på topp.

4. Lystløgnere. Personer som skal lyge om ting for å fremstille seg selv bedre. Syntes løgn generelt ikke er greit.

5. Når jeg gleder meg til å spise noe godt jeg vet jeg har i skapet, så har Sofie tatt det!

6. Rykter! Jeg hater virkelig rykter om forskjellige ting, når folk ikke egentlig vet sannheten. Har alltid holdt meg for god til å si noe om noen før jeg vet hva som faktisk er sant.

7. Hundeeiere som ikke plukker om driten etter hunden.

8. Urettferdighet. Dette er det punktet jeg hater mest. Kunne bare ønske det var då mye mer rettferdighet i verden, men slik er det dessverre ikke.

9. Når det er tomt for Pepsi Max i kjøleskapet og jeg skjønner at jeg må på butikken og kjøpe ny.

10. Den siste tingen jeg virkelig hater er når telefonen er tom for strøm.

Hvordan ville deres liste sett ut?

Q & A

Hvor mye penger har du på kortet akkurat nå?

Jeg er veldig flink til å legge av penger slik at jeg ikke har så mye på kortet. Akkurat nå har jeg 2500 kr på kortet.

Siste melding mellom deg og Sofie?

Når hadde du Sex for første gang?

Jeg tror jeg har svart på dette før, men jeg var vell 16 år når mistet jomfrudommen min.

Hva syntes du om at Sofie skal på feste tur med mange jenter til LA?

Hun skal ikke bare på feste tur. Hun reiser til LA med Sofie Nilsen og en del andre. Det går helt fint for meg, hun skal være vekke i 10 dager så håper hun koser seg masse.

Hva skal du finne på når Sofie er vekke?

Jeg har en del planer, skal i noen møter. Har også tenkt å bruke en god del tid på venner. Har ikke vært så flink på det i det siste. Vuderer også en liten tur hjem til Bergen

Du er blitt for tynn, er du enig i det? 

Jeg syntes ikke selv jeg har blitt alt for tynn. Har gått ned i vekt, men jeg har gjort det på en sunn og riktig måte.

Hvordan reagerte brødrene dine når du skulle være med på PH?

De ble veldig glad, men de syntes også at det var dumt at de ikke skulle få ha kontakt med meg på 2 og en halv måned.

Hva er favoritt klesmerket ditt?

Det er veldig vanskelig å svare på går med veldig mye forskjellig. Er utrolig glad i silk sik så visst jeg måtte valgt et hadde jeg valgt det.

Har du mange jente venniner? Blir Sofie sjalu?

Har en del jente venner ja. Sofie blir ikke sjalu nei, hun har så og si hilst på alle venninnene mine-

Har du flest venner i Oslo eller Bergen?

Jeg har garantert flest venner i Bergen, det kan ikke sammenlignes engang. Har fått meg noen venner i Oslo, men er langt i fra like mange som i Bergen.

 

 

 

Dette skjer denne uken!!

Hei dere. Nå er det mandag og ny uke. Denne uken har jeg veldig masse som skjer og tenkte og fortelle dere hvordan en uke ser ut for meg.

Mandag: Idag skal jeg til byen og hente noen pakker med klær og slikt. Har trening klokken 12 og fotball trening klokken 20. Skal også hjelpe Sofie med pakkingen før hun Reiser til LA imorgen.

Tirsdag: Sofie reiser til LA. Jeg skal i et spennende møte i byen. Jeg må ta bilder med alle klærne jeg fikk på mandag. Etter dette blir det en treningsøkt på kvelden, før det blir Real Madrid kamp klokken 21!

Onsdag: Jeg skal på Sykehuset for ny runde cellegift. Har følt meg veldig bra i det siste så er veldig spent på hva legene har og si. Skal prøve og ta det rolig etter sykehus besøket, men kjenner jeg meg selv rett gjør jeg ikke det.

Torsdag:  Jeg har et veldig spennende prosjekt som jeg skal dele med dere. Har veldig masse kult som skjer fremover. Skal også på Ikea for å handle inn litt ting til leiligheten.

Fredag: Jeg får besøk av en kompis også blir det NRJ Fest på kvelden.

Lørdag: Jeg skal møte noen kompiser i Oslo og vi skal ut sammen. Har ikke drukket på 5 helger, så håper kroppen orker alkohol 2 dager på rad. Gleder meg masse til helgen.

Søndag: Jeg har et samarbeid jeg skal legge ut for. Utenom det skal bare nyte litt tid alene og ta det helt rolig.

Håper alle får en bra uke!!

-Mario

Disse jobbene har jeg søkt!!

Hei dere. Jeg spurte dere for noen dager siden hvor dere mener jeg bør søke jobb. Fikk sykt masse gode forslag og jeg har brukt noen dager på å søke noen jobber nå.

Når jeg søkte jobber søkte jeg på noe jeg virkelig trives å jobbe med. Jeg har søkt i 2 barnehager, 1 skole og 2 klesbutikker. Blir veldig spennende å se om jeg får ja fra noen eller ikke. Er veldig mange som har skrevet at jeg ikke kan få jobb når jeg har vært med på PH. Der er jeg veldig uenig, visst du kommer deg igjennom PH og gjør en ok figur mener jeg at 2019 er kommet så langt at det går helt fint.

Planen med å få meg jobb er at jeg skal tjene nok til å kunne kjøpe en leilighet i fremtiden. Jeg kommer til å fortsette å blogge uansett om jeg får en jobb eller ikke. Håper og tror at jeg skal få positive tilbake meldinger og at jeg får jobb. Dere skal selvfølgelig holdes oppdater om hvordan det går med søknadene.

Tror dere jeg får jobb selv om jeg har vært på PH?

-Mario

RYKTER OM MEG..

Du er kjæreste med Sofie fordi hun har masse følgere på Instagram.

Dette har jeg svart på så mange ganger, jeg bryr meg ingenting om Sofie har 300 følgere eller 200 000. Jeg er sammen med hun fordi jeg liker hun som hun er.

Du faker sykdommen min for å få mest mulig oppmerksomhet.

Dette syntes jeg var et kjipt rykte. Har aldri faket sykdommen min. Grunnen for at jeg gikk ut med sykdommen offentlig var for å hjelpe andre med samme problemer.

Sofie tjener mye mer penger enn deg

Det stemmer veldig bra. Sofie tjener en del mer enn meg😊

Du blogger bare for pengene

Jeg blogger ikke bare for pengene! Da hadde jeg ikke hatt slike pauser som jeg har hatt. Jeg blogger fordi jeg syntes det er gøy.

Sofie og deg betaler 20.000 i måneden på leiligheten.

Vi betaler 15 000 i måneden som er en god del penger, men er ikke 20 000.

At veldig mange fra årets PH har prøvd narkotika

Hva de andre fra PH har gjort vet jeg ikke, men vet at verken Sofie eller meg har prøvd noe slikt.

Dere har heller lyst og eie en leilighet istedenfor og leie.

Det er det vi ønsker. Er veldig mye og leie for 7500 i mnd. Så vi håper og tror vi skal finne oss et sted og eie i fremtiden.

At du skal på TV igjen i fremtiden

Dette er et rykte jeg ikke kan svare på nå, men hvem vet😉

Dere har lyst å flytte vekk fra Oslo

Vi var veldig usikker i begynnelsen, men det går mye bedre nå! Tror ikke vi blir å flytte herfra med det første.

Du har kranglet med TIX og er derfor ikke venner med han lengre

Jeg har absolutt ikke kranglet med TIX, vi er fortsatt gode venner

Har dere flere rykter dere har hørt om meg? Skriv gjerne i kommentarfelter

-Mario

 

 

 

 

 

Alt som kunne gå galt gikk galt..

Hei dere. Nå har vi vært hjemme i 3 dager og det har vært utrolig godt å komme hjem. Selve hjemreisen er noe av det verste jeg har vært med på noensinne. Alt som kunne gå galt gikk galt.

Når vi skulle fly hjem fra Palma skulle vi mellomlande i London. Flyet fra Palma skulle gå 20:00 og vi skulle være i london 22:00. Flyet til Oslo skulle gå 07:55 morgenen etter, så vi skulle sove på hotell i 7 timer. Hadde alt gått etter planen skulle turen hjem gå slik, men sånn som dette ble det virkelig ikke.

Vi var på flyplassen i Palma 2 timer før flyet skulle gå. Når vi hadde kommet oss igjennom sikkerhetskontrollen fikk vi se at flyet var 2 timer forsinket.. Det ville si at vi var i London 00:00, noe som gjorde at vi fikk 6 timer søvn på hotellet vi hadde bestilt. Vi måtte ta taxi til hotellet som lå 10 min fra flyplassen.

Vi var på hotellet 00:30, men det var så lang kø at vi ikke fikk snakket med resepsjonen før 01:00. Når vi endelig skulle sjekke inn for å få sovet noen timer, fant de ikke bookingen vår noen sted. Da Sofie skulle finne frem bookingen fant hun ut at hun hadde bestilt hotellrom til feil helg. Vi spurte derfor om de hadde ledig rom som vi kunne kjøpe bare for den natten, men hotellet var fullbooket. Vi fikk beskjed om å sjekke hotellene rett ved siden av, men med flaksen vår var alle hotellene rundt også fullbooket.

Da måtte vi ta taxi tilbake igjen på flyplassen og sove på noen stoler der. Vi fikk “sovet” der i 4 timer før vi måtte gjøre oss klar til flyet hjem til Oslo. Alt så ut til å gå etter planen med siste flyet, vi var i flyet 07:25 en halvtime før avgang. Når vi satt oss ned i flyet sovnet begge 2 og når vi så ut vinduet klokken 09:45 var vi fortsatt i London. Flyet hadde fått problemer med toalettene og måtte derfor fikse dette før vi kunne ta av. Vi tok av fra London 10:30, 2 og en halv time etter opprinnelig avgang.

Tilslutt landet vi i Oslo etter en reise hvor absolutt alt som kunne gå galt gikk galt. Når jeg skriver om dette nå syntes jeg det er morsomt, men var virkelig ikke morsomt under reisen.

Har dere noen gang opplevd noe lignende?

-Mario

Ukens spørsmål

Hvem er sjefen i forholdet til Sofie og deg?

Vi er begge sjefer på hver våre måter! Når det kommer til planlegging og slikt er det nok meg, men som oftest Sofie som tar avgjørelser😊

Hva syntes du om bildene Sofie legger ut på Instagram?

Jeg syntes de er veldig fine, dette er faktisk et av de spørsmålene jeg får mest. Det gjør meg ingenting at Sofie deler de bildene hun vil på Instagram.

Hvor mye penger tjener du i måneden?

Dette er et spørsmål de fleste virkelig ikke liker, men jeg kan svare på det denne ene gangen. Jeg tjener mellom 30-50 000, det varierer veldig fra måned til måned!

Hvor lenge skal du bare jobbe med Sosiale medier?

Jeg har planer om å studere fra neste år, men er åpen for å finne meg jobb fremover.

Har du tenkt og begynne å studere neste år?

Ja jeg vil studere endten sykepleier eller lærer. Er ikke lenge til jeg skal søke meg inn på en skole, så det blir spennende.

Hvem er forbildet ditt?

Jeg har ikke en spesiell person jeg ser opp til faktisk!

Når kommer du tilbake til Norge?

Jeg kom tilbake til Norge for 2 dager siden, er godt men kaldt her hjemme.

Har du planlagt noen flere reiser fremover?

Har ikke planlagt noe reise i nærmeste fremtid, men skal prøve og ikke la det være alt for lenge til jeg reiser igjen.

Får du fortsatt hat meldinger og stygge kommentarer?

Det hender at jeg får noen hat meldinger og stygge kommentarer, men det er nesten ingenting nå i forhold til når jeg var på PH.

Vil deg og Sofie har barn i fremtiden?

Har svart på dette tidligere, er veldig tidlig å snakke om at vi vil ha barn når vi har vært kjærester i 6 måneder.

Hvor skal du feire jul i år?

I år skal jeg feire jul i Flekkefjord. Gleder meg masse til det.

Hvem er favorittene dine fra Ex on the beach nå når du har sett en stund?

Jeg har samme favoritter fortsatt og det er Ulrik, Andreas og Siv!

 

 

Dette er endringene jeg har gjort i hverdagen!

Hei dere. Får så mange meldinger om hva jeg har gjort og hvilke tips jeg har for å gå ned i vekt. Sannheten er at jeg gjorde noen små endringer som har gjort stor forskjell. Tenkte derfor å skrive litt som hvilke endringer jeg har gjort i hverdagen og hva jeg har tenkt å gjøre for å hjelpe dere!

Når jeg først bestemte meg for at jeg ville trene mer og spise sunnere var det utrolig vanskelig i starten. Det som ofte hindret meg i å klare og ha det kostholdet man vil er tankene mine. Når jeg har vært ute å trent er det veldig enkelt og belønne seg selv med noe  godt av mat og drikke etterpå.

Jeg har alltid vært en person som trener massse, men har ikke vært noe flink med kostholdet mitt. Det var her jeg skjønte at jeg måtte endre meg visst jeg ville gjøre en forskjell. Har derfor begynt å spise så utrolig mye mer riktig. Istedenfor å ta en Grandiosa etter trening lager jeg meg heller en skikkelig pasta salat. Istedenfor å drikke brus med sukker, drikker jeg heller Pepsi Max eller saft uten sukker. Når jeg først begynte å tenkte over dette fikk jeg resultater så utrolig fort.

Har tenkt på at jeg har lyst å lage et treningsprogram og en kostholdsplan, visst dette hadde vært interessant for dere. Programmet vil hovedsakelig være om hvordan man går ned i vekt på en sunn og effektiv måte.

Tror dere at dette er noe dere kunne vært interessert i? Skriv gjerne hva dere tenker i kommentarfeltet!

 

Håper alle får en strålende dag.

-Mario 

 

Funfacts om forholdet til Sofie og meg!!

Hei dere. Har fått spørsmål om jeg kan ha funfacts om forholdet til Sofie og meg. Tenkte derfor å skrive et innlegg om ting dere ikke vet om oss.

1. Sofie ligger over hele sengen når vi sover. Vi har en 150 seng, men når vi sover har hun 120 og jeg 30.

2. Jeg er den som er mest rydder mest.

3. Sofie lar ikke meg lage mat fordi hun mener jeg ikke kan det haha. Så all middagen lager som oftest Sofie.

4. Begge 2 liker de samme seriene som Home and away, Side om Side, Exit osv.. Er veldig greit at vi er enig om serier.

5. Når vi diskuterer nekter noen av oss å gi seg. Ingen av oss liker å ta feil haha.

6. I starten når jeg var med Sofie var hun avhengig av battery, men jeg har nå fått hun til og bli avhengig av Pepsi Max.

7. Sofie er ikke interessert i fotball i det hele tatt, så de gangene jeg skal se kamp må jeg sitte på rommet med lukket dør.

8. Jeg er allergisk mot litt forskjellige matvarer som fisk og tomat, er derfor veldig greit og være sammen med Sofie. Hun takler virkelig ikke fisk og er heller ikke så stor fan av tomat.

Jeg har et spørmsål til dere om oss!! Hvem tror dere er mest rotete av oss?

-Mario

 

En liten oppdatering på livet!!

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har oppdatert dere på en stund. Hadde lovet meg selv at dette skulle være en ferie hvor jeg tok helt sosiale medier fri, men det er veldig mye enklere sagt enn gjort! Det går rett og slett ikke.

Nå har Sofie og jeg vært i Alcudia i 5 dager og vi koser oss masse. Er så utrolig deilig med Sol og varme. Vi har fortsatt 5 dager igjen og de skal virkelig nytes. Idag er det dessverre overskyet så da går dagen i jobb og nye bilder til Instagram!

Vi slutter selvfølgelig ikke å jobbe selv om vi er på ferie. Har allerede tatt utrolig mange fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere. Ellers fikk jeg en utrolig spennende Mail for noen dager siden, som jeg ikke kan vente med å fortelle til dere. Visst dette går kommer jeg til og bli så utrolig glad. Lover at dere skal få være de første som får vite det når jeg vet mer!

Jeg oppdaterer masse fra ferien vår på Snapchat Marioriera og Instagram Mariorieraa. Så det er bare å følge med😊

Håper alle får en bra uke! 

-Mario