Vinn drømmetur for 2 til en verdi av 30.000kr!

ANNONSE

Hei dere!! Utrolig lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har virkelig trengt denne pausen!! Grunnen for at jeg har ventet så lenge er rett og slett for jeg trengte å samle litt energi energi krefter!

Derfor tenker jeg å starte første blogginnlegg med en utrolig konkurranse, der du kan vinne noe helt fantastisk. Jeg og Coolbet har en konkurranse der du kan vinne tur for 2 til Manchester! Det er en tur som har en verdi til 30.000 kr. Turen for 2 er til storkampen Manchester City – Liverpool 3-6 april. Det blir 5 stjerners hotell på The Lowry, fete kampbilletter og rett og slett en drømmetur.

Det eneste dere må gjøre for å være med i trekningen er trykke inn på denne LINKEN!!Der oppretter du en konto hos Coolbet.com, og gjør et minimum innskudd på kr 100. Deretter er det viktig at du plasserer et spill på kampen mellom Liverpool – Atlético den 11.mars. Grunnen til dette er for å loggføre hvem som er med i trekningen. Om du allerede har en konto så gjør dere akkurat det samme, innskudd på minimum 100kr og plasser et spill på Liverpool-Atletico.Veldig viktig at dere trykker inn via linken, slik at dere får vært med i trekningen.

Coolbet er kjent for å ha den beste oddsen, og er kåret til Norges beste spillselskap 2 år på rad

Vinneren av konkurransen kommer til å blir trukket fredag 13 mars. Gleder meg masse til å se hvem av dere som blir den heldige vinneren! Har dere spørsmål om noe angående dette, så er det bare å skrive i kommentarfeltet.

Det er 18 års aldersgrense.

Tar med noen bilder av hotellet og Etihad(Fotballstadionen) til Manchester City.

Bilderesultater for The Lowry

 

Bilderesultater for manchester city stadium

8 kommentarer
  1. Snakk om å banne i kjerka!! Ex-Blackburn-fan. Dropper laget da laget “daler”. Finner en ny klubb (i medgang) Manchester City. Så skryter han hemningsløst på Coolbet-bloggen over “valget” sitt. Hallejuula, for en type fotballtype.

   Spør en hvilken som helst 6-7 åring i landet vårt, du samme svar: Du bytter ALDRI klubb, til fordel for ett annet. Punktum.

   Norges Cooleste MedgangsSuporter?

   JA

  2. Hallais! 🙂

   Sikkert ikje heilt passende spørsmål mtp innlegget her som omhandler reise og konkuransse.
   Men er litt nysgjerrig på om du kunne datet/truffet noen «helt vanlige» folk, eller bare søker(hvis du søker) kun folk med litt kjendisstatus?
   Hilsen curiously girl 27 💁🏼‍♀️ 👸🏼

  3. Først viste på Paradise hvor falsk du er, før du kom hjem og mente at ingen forstår hvordan du egentlig er. Så understreker du det igjen: trosser corona reglene og drar på fest, blir oppdaget og legger deg flat, for så å gjenta det samme igjen – falsk. Så annonserer for reisegavekort og fotball? Du eier jo ingen dømmekraft! Har du fått med deg at det nå er folk i utlandet som ikke kommer seg hjem fordi flytrafikken er stengt? At ingen får reist på påskeferie fordi alt er kansellert? At ingen får se Premier League fordi alle sportsarrangement er kansellert? Tydeligvis ikke, fordi du benytter anledning til å reklamere for alt et samlet samfunn har sagt vi må gi opp for å stå sammen mot corona!? Det hjelper ikke at resten av oss prøver å stoppe smitten når noen driter i det. Tusenvis av eldre dør på grunn av oppførselen til sånne som deg og dine kompiser. Det er faktisk lov å tenke selv!

  4. Mulig jeg har skrevet en kommentar som du allerede har fått. Ville bare ønske deg lykke til. Har selv hatt utlagt tarm. Er veldig stolt av deg. Så deg på 71 grader nord. Ble imponert over dine evner til å holde motet oppe på de andre deltakerne. Klem fra lærer Ellen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg