Denne episoden kommer jeg aldri til å se..

Hei dere. Nå har After beach gått på TV i 4 uker og sannheten er at jeg bare har sett en episode. Det er på grunn av jeg ikke har hatt så mye tid til å sitte meg ned å se.. Er uansett en Episode jeg virkelig ikke skal se.

Jeg er veldig usikker på hvilke episode det er, men det er hvertfal en episode hvor jeg er alt for full og synger Halleluja på en scene. Har lovet meg selv at etter den dagen skal jeg aldri se det igjen. Er generelt veldig lite fan av å se After beach, men er veldig lite jeg får gjort med det nå..

Ellers har det vært veldig godt å se Sofie igjen etter 12 dager vekke fra hverandre. Idag skal vi bestille tur til utlandet, så det blir spennende å se hvor vi bestemmer oss for å reise. Håper alle får en fin helg😊

Mario

Sykehuset, nye møbler og reise!!

Hei dere. Nå er jeg tilbake i Oslo og akkurat nå er jeg på Ullevål sykehus.Har hatt 10 veldig bra dager i Bergen med familie og venner. Nå har jeg en god del planer fremover som jeg gleder meg veldig til!

Det første som skjer når jeg er ferdig på sykehuset er at jeg skal se Sofie igjen. Gleder meg veldig til å se hun igjen, har faktisk ikke sett hun på nesten 2 uker. Imorgen skal vi på Ikea og kjøpe masse nye ting til leiligheten, noe jeg tror Sofie gleder seg veldig til.

Ellers skal vi også ut å reise snart, spørsmålet er bare hvor vi skal.. Vi har tenkt på litt forskjellige steder men er veldig usikker på hvor vi ender til slutt.

Forrige uke fortalte jeg om at jeg hadde en spennende nyhet, den kommer om ikke lenge. Har bare ikke lov å snakke om den enda, men jeg lover med en gang jeg får lov til å fortelle skal dere være de første til å få vite hva det er.

Håper alle får en bra dag!

-Mario

 

UKENS SPØRSMÅL

Hva syntes du om TV programmet After Beach som du er med på nå?

Skal jeg være helt ærlig har jeg bare sett en episode. Er fortsatt irritert over at det heter charterfeber After beach når det ble lovet at det ikke skulle gjøre det..

Hvordan går det med deg og Sofie? Dere virker distansert fra hverandre..

Det går veldig bra med oss. Mange som spør hvorfor vi ikke legger ut av hverandre på sosiale medier, men vi trenger virkelig ikke det! Snakker med hun hver dag nå når vi er vekke fra hverandre og gleder meg masse til å se hun.

Hvor ofte trener du cardio?

Trener Cardio 3 ganger i uken.

Kan du lage treningsprogram?

Sofie kommer ut med treningsprogram snart, vil anbefale alle og vurdere å kjøpe det! Sofie vet så masse når det gjelder trening og kosthold.

Når skal du hjem til Oslo igjen?

Jeg reiser tilbake igjen til Oslo imorgen kveld. Så nå skal jeg nyte siste dagen i solen i Bergen.

Har du eller Sofie kontakt med eksene deres?

Nei ingen av oss har kontakt med eksene våres.

Hvor mye penger har du på kortet nå?

Er veldig flink til og ikke ha masse penger på kortet, ligger alt av til en annen konto. Akkurat nå har jeg 2 000 kroner på kortet.

Hva syntes du om at Adrian røk ut fra Skal vi danse igår?

Kjipt at han røk ut, hadde virkelig troen på han. Når det skal sies så jeg at han ikke hadde øvd så masse og det tror jeg han er enig i selv. Blir spennende å se hvem som vinner hele greien til slutt.

Hvorfor blogger du ikke like mye som før?

Jeg er inne i en periode hvor jeg har fokusert en del på meg selv og min helse. Har virkerlig bare lagt fra meg alt av sosiale medier siste uken. Føler at helsen begynner og bli mye bedre og vil ikke stresse for da blir jeg fort mye dårligere.

Hva er den nordligste plassen du har vært i Norge?

Hahah dette er litt flaut, men jeg har aldri vært lengre nord enn Trondheim.

Har du planer om å reise til Mehamn i år?

Har virkelig lyst å reise til Mehamn og hilse på familien og vennene til Sofie. Har hørt det er veldig fint der oppe så må få meg en tur om ikke alt for lenge.

Når skal du på sykehuset igjen?

Skal på sykehuset på Tirsdag så er derfor jeg reiser hjem til Oslo igjen imorgen.

Har brødrene dine kjæreste?

Antonio og Enrique har kjæreste, men han yngste har ikke det!

Når kommer Sofie tilbake til Oslo?

Sofie kommer tilbake på Tirsdag, gleder meg masse til å se hun. Har savnet hun de 10 dagene vi har vært vekke fra hverandre.

Skal dere ut å reise snart?

Når hun kommer hjem på Tirsdag skal vi bestille oss tur til varmere strøk. Ikke helt sikker på hvor det blir enda, men skal være et sted med varme🤩

Flere spørsmål svarer?

Svarer i kommentarfeltet!!

-Mario

 

 

 

 

 

 

 

10 Ting dere absolutt ikke vet om meg..

Hei dere! Har fått flere forslag om at dere vil bli bedre kjent med meg på bloggen. Tenkte derfor og kjøre en ny runde med ting dere ikke vet om meg, har kommet en del nye ting siden sist😊

1. Jeg må ta 6 tabletter hver dag på grunn av sykdommen min!

2. Jeg har jobbet som vekter på senter.

3. Min drømmejobb er brannmann, men det kan jeg ikke bli på grunn av sykdommen min.

4. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre etter PH.

5. Jeg har lyst å studere sykepleier eller lærer neste år.

6. Jeg angrer veldig på at jeg ikke tok videregående mer seriøst.

7. Jeg har masse allergier og det jeg er mest allergisk mot er Fisk og skalldyr.

8. Favoritt programmet til Sofie og meg er Home and away

9. Jeg spiser alltid 2 knekkebrød til frokost

10. Før likte jeg øl, men det gjør jeg ikke nå lengre

 

 

Dette skjedde i militæret..

Hei dere! For akkurat ett år siden var jeg ferdig i militæret og førstegangstjenesten. Det var et år hvor jeg lærte masse og gjorde ting jeg aldri har gjort før. Er en del av dere som skal inn i militæret i fremtiden så tenkte derfor å skrive litt om hva dere ikke bør gjøre.

I rekrutten var jeg i Stavanger i 2 måneder før jeg kom til Oslo som jeg skulle være i 10 måneder. Jeg er et menneske som hater å sove lite og blir skikkelig irritert og sint på morningene om jeg har hatt lite søvn. Så på den måten var militæret virkelig ikke noe for meg.

Hver morgning måtte vi vaske rommet før det skulle sjekkes av noen andre. Jeg klarte heldigvis å ha en avtale med en annen i militæret at vi godkjente rommene til hverandre uansett hva. Så da vasket ikke vi like grundig som vi ellers ville gjort.

Dette virket som en god plan helt frem til sjefen vår som aldri sjekker rom kom å sjekket. Da endte det med at jeg og mitt rom måtte sove i telt i 3 dager på en gressplen i Oslo. Så det var ikke så veldig kult, men når jeg ser tilbake på det nå er det bare morsomt!

Trikset er å bli venner med sjefene dine og gjøre som du skal, da lønner det seg videre i tjenesten.

 

-Mario

Dette hadde jeg aldri trodd

Hei dere. Nå er det snart 4 måneder siden jeg gikk ut med innlegget om sykdommen min. Og de siste dagene har dette vært i flere aviser og jeg har fått utrolig mange meldinger fra dere.

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, men hadde aldri trodd at innlegget mitt skulle hjelpe så utrolig mange der ute. Føles så utrolig godt når jeg får melding fra dere om at dere vil hjelpe meg til å bli friskere og  ikke minst at det at jeg gikk ut med sykdommen min har gjort at flere også tørr å gjøre det.

Nå er jeg akkurat ferdig på sykehuset og føler meg bedre enn på lenge. Håper helsen holder seg slik og at jeg fortsetter og få positive svar fra sykehuset. Tar med noen bilder av hvor mye folk har engasjert seg i innlegget mitt🤩

Endring i planene..

Hei dere. Nå har jeg vært i Bergen i 3 dager og skulle egentlig tilbake til Oslo imorgen. De planene ble fort endret..

Som jeg har skrevet tidligere skal jeg på sykehuset her i Bergen og Sofie skal hjem til Mehamn. Så da bestemte jeg meg for å bli en uke ekstra i Bergen med familie og venner! Er utrolig godt å være hjemme og bare slappe helt av.

I det siste er det flere aviser som har skrevet om sykdommen min, blir så glad når jeg får positive tilbakemeldinger fra dere om at jeg har hjulpet dere. Er så utrolig glad for at jeg var tøff nok til å dele det med offentligheten.

På lørdag hadde Sofie og jeg housetour på God kveld Norge. Der snakket vi også om det som skjedde med postkassen vår og hvilke ulike hatmeldinger vi får. Utrolig hvor mye rart folk kan finne på. Ellers skal jeg gjøre noe veldig spennende denne uken som jeg gleder meg masse til å dele med dere.

Håper alle får en bra Mandag og god start på uken.

-Mario

Er du Russ å trenger penger?

Hei fremtidig russ! Jeg vet fra erfaring at russetiden kan bli veldig dyr. Du skal ha penger til russeklær, logo, sang, buss, van, og mye mer. Selv om russetiden blir dyrere enn forventet så er det verdt det, fordi du får mange minner med gode venner! Det store spørsmålet er hvordan skal du få råd til alt? Grunnen til at jeg gjør dette er fordi jeg skulle ønske at dette tilbudet eksisterte når jeg var russ!

Selv om russetiden min er forbi så er det ikke for sent for dere å prøve noe nytt! De jeg hjelper nå garanterer også arbeidsdugnad etter en salgrunde, så dere har gode muligheter til å finansiere russetiden.

Fordelen med vennene jeg hjelper er at de har full forståelse for at det kan oppstå situasjoner hvor man overhodet ikke klarer å selge mer, derfor er riktig mengde pakker pr person svært viktig for dem.

Oppvasktabletter er et forbruksprodukt som brukes hele året rundt.

Send meg en melding på Instagram Mariorieraa der du skriver ‘’info’’ så vi kan prate privat også får dere litt mer informasjon om alt!

-Mario

 

Q & A

Hvor lenge skal du være i Bergen?

Jeg reiser til Bergen i dag og er faktisk litt usikker på når jeg skal hjem igjen! Har ikke bestilt hjemreise enda😊

Etter og ha sett flere episoder av Ex on the beach, hvem liker du best og hvem liker du minst?

Jeg føler jeg traff med mitt første innlegg! De jeg liker best er Ulrik, Siv og Andreas😊 De jeg liker minst er Richard og Naima.

Når ser du Sofie igjen?

Ser Sofie igjen om 10 dager, hva hun skal etter hun har vært i Svergie skal hun få lov å skrive om selv!

Er sykdommen din arvelig?

Ingen i familien min før har hatt en slik sykdom, så den er ikke arvelig! Legene mener at det har noe sammenheng med gener, men er usikker på hva.

Hvor mye betaler dere i leie i måneden?

Vi betaler 7000 kr hver!

Hvilke bloggere liker du best og minst? 

Den bloggeren jeg liker aller best er Sofie;) Neida jeg må være såpass ærlig å si at jeg ikke leser så mye blogg, men liker de fleste bloggerne!

Hva skal du gjøre nå som PH er helt over?

Jeg har masse spennende som skjer fremover, gleder meg til å komme meg litt vekk fra PH og over til noe litt annet!

Syntes ikke du at 1000 abonnementer er mye før du slipper første video?

Jo det syntes jeg, så tenker at på 500 så kommer første video!

Kan du lage trenings og kostholds program?

Visst dette er noe dere ønsker så kommer Sofie ut med Treningsprogram om ikke lenge.

Jobber du bare som influenser nå?

Jeg jobber fulltid med blogg og sosiale medier🤩

Blir du sjalu når Sofie er ute å fester når hun reiser?

Jeg vet jeg kan stole på Sofie så det går veldig bra!

Hva skal du gjøre når du er hjemme i Bergen?

Skal være med familie og venner, blir å møte noen av de som jeg var med på PH også😊

Har du hatt noen skikkelig ubehagelige hendelser etter du ble en offentlig person?

Har vært veldig mye dritt slenging og slikt, men jeg har lært meg og ikke bry meg det.

Hva er favoritt laget ditt i fotball?

Favoritt laget er uten tvil Real Madrid🌟

Har du mye planer fremover?

Har en del spennende ting som skjer fremover, kommer til å skrive om det når jeg vet mer.

Hva er favoritt middagen din?

Det beste jeg vet må være Taco!

Spiser du aldri usunt lengre?

Hahah jo jeg spiser usunt, men har blitt mye flinkere på og ikke spise like mye usunt som før.

Har du tips eller ideer til en som har veldig lyst å stare med blogg?

Mitt viktigste tips er at du må syntes selv at det er gøy og ikke bry deg hva alle andre mener! Når det kommer til ting å skrive om skriv om ting som interesserer deg📸

Har dere flere spørsmål?

Svarer i kommentarfeltet 

-Mario

 

Jeg skal endelig reise..

Hei dere! Som jeg har skrevet tidligere er det så lenge siden jeg har vært hjemme i Bergen. Sofie reiser vekk i helgen så jeg bestemte meg for å reise jeg også.

Igår bestilte jeg flybillett hjem til Bergen, jeg reiser på Fredag og skal være til Tirsdag! Gleder meg så masse til å se familie og venner igjen.

Grunnen for at jeg skal være til Tirsdag er at jeg skal på sykehuset i Bergen! Jeg har også en sykdom som er er en betennelse i spiserøret. Det jeg skal gjøre da er å gå med med et kamera i halsen for å se om ting er blitt bedre. Ville helst gjort det i Oslo, men jeg har mage legen i Oslo og legen til halsen i Bergen. Men det skal nok gå helt fint, gleder meg bare til å komme meg hjem en tur!

Som de fleste av dere vet betyr familien min alt for meg! Nå har det gått over 2 måneder siden jeg var hjemme sist, så gleder meg masse til å bruke litt tid med dem.

Det som er ganske kjipt er at de har meldt så utrolig dårlig vær. Det er det jeg har savnet minst med Bergen..I Oslo er det mye mer stabilt vær enn i Bergen, men det er fortsatt ingenting som slår Bergen som by. Håper alle har en fortsatt fin dag😊

Mario