FRYKTER MIN EGEN TV OPPTREDEN..

Jeg har fått mange spørsmål om jeg syntes det er kjipt i helgene når Paradise ikke sendes på TV? Svaret på det er helt klart NEI! Det er akkurat disse dagene fra fredag til mandag at jeg slapper godt av. Det å følge med på PH er jo til tider veldig gøy, men det er utrolig deilig de dagene det ikke går på TV også.

Når jeg var tilbake på norsk jord etter innspillingen gledet jeg meg til å se det hele på tv trygt hjemme i sofakroken. Etter få episoder forstod jeg at dette var litt mer heftig underholdning enn hva jeg hadde forestilt meg. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg blir så utrolig stresset og nervøs før hver episode som vises. Jeg husker jo ikke alt som har blitt gjort og sagt alle disse dagene vi var i Mexico, og det er jo litt spesielt å se på nå i ettertid, og ikke minst hvordan dagene og opplevelsene har blitt klippet og redigert. De klipper jo faktisk en hel dag til 45 minutter, så jeg og flere oppfatter ting annerledes på TV enn hvordan det egentlig var for oss. Og det er jo både vittig og litt spesielt å høre hva de andre deltakerne sier og tenker om meg når de snakker med kamera.

Jeg trodde frykten for Paradise episodene skulle bli lettere med tiden, men det har egentlig bare blitt verre. Nå har det gått 29 episoder og noen dager holder jeg på å dø av skam når jeg ser meg selv på tv. Jeg leser hva folk mener om spillet og deltakerne, og mange går ganske sterkt ut med sine meninger. Vi som var med tåler det, og vi liker at folk har engasjement. Men jeg håper folk kan roe seg med å skrive stygge ting om alle oss, vi er bare vanlige mennesker som meldte oss på et spill som vises på tv. «what you see is not always what you get»,

Det er ny uke på Paradise og “Pærra Gård”. Denne uken er ganske tøff for meg, jeg er langt nede etter at Sofie røk ut, men jeg ligger ikke på latsiden. Det jobbes hardt for å beholde plassen min i paradise og vi er flere luringer i sabotasjegruppen. Jeg tror og håper denne uken kommer til å by på mange sprell, intriger og tøffe kamper, jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg går som vanlig inn for det med 125 %

Spørsmål? 

Svarer i kommentarfeltet!

-Mario

SLANGER I PARADISE!!

De av dere som har fulgt med på Paradise har nok fått med seg konfliktene og det høye temperaturnivået mellom de ulike alliansene. I forrige uke kan vi se at Thea har tatt Sofie sin mobil og sammen med sine allierte pløyer de gjennom den for å finne ut hva Sofie har skrevet i private meldinger. De finner litt av hvert knask, og Thea blir forbanna og slår fast at de har med slanger å gjøre…

Ja, det er ingen tvil om at det finnes listige slanger på Paradise. Det er ikke alltid du oppdager de, for de kan sno seg rundt. Men jeg så rett i øynene på en allerede rett etter ankomst… Han/hun viket ikke med blikket, og jeg innså at hvis jeg skulle overleve så måtte jeg søke dekning. Nei, det var ikke Thea, eller Sofie.., men en sinnsykt stor mørkegrønn slange. Jeg ble hysterisk. Først og fremst fordi jeg er livredd slanger. Og det med all grunn, produksjonen hadde gitt beskjed til oss at slangene i området vi bodde kunne være farlig. Mens jeg løper for livet mitt (jada, jeg er litt dramaqueen) forsvinner slangen like fort som den kom, og i flere dager hadde jeg skikkelig angst for å møte den jævela slangen på nytt.  Men det var min gode venninne Marthe som fikk gleden av å støte på slangen bare noen dager etterpå. Hun og Thea og Jamilla treffer den i trappen, og hylene deres fikk nakkehårene mine til å reise seg. Heldigvis kom produksjonen raskt til og fikk fjernet den.

Ja, kanskje jeg er litt hysterisk, men fakta er at WHO anslår at hvert år tar slanger tar livet av intet mindre enn 100 000 mennesker på verdensplan. 100.000 det er faktisk like mange som bor i Kristiansand!! Så ja det er nok av slanger på Paradise Hotel!

Har dere også en frykt for slanger?

Skriv gjerne i kommentarfeltet!

-Mario

JEG BEKREFTER/AVKREFTER RYKTER!!

At jeg har prostatakreft..

Jeg har lest og fått veldig mye meldinger om at jeg har prostatakreft, det stemmer ikke. Jeg lover at det skal komme ett innlegg om hvordan syk jeg er. Er bare veldig mye og komme ut med det nå oppi i alt annet som skjer fortiden!

At jeg bruker Sofie for PR!

Jeg bruker absolutt ikke Sofie for PR, er nesten litt morsomt at folk tror det. Fun fact er at jeg faktisk ikke visste hvem Sofie var før når hun sjekket inn på PH.

Jeg har vært med på ny TV serie? 

Kan ikke si så mye om dette, men det stemmer at jeg har vært å spilt inn en ny serie. Skal skrive masse om dette når jeg får lov av produksjonen

Du er i Oslo med sofie nå?

Det stemmer at jeg er i Oslo med Sofie nå. Jeg har vært i Oslo i 3 dager, og kost meg skikkelig. Har ikke bare vært her med Sofie  har også møtt mange fra årets PH sesong.

Du er i Oslo for å gå på visning? 

Det stemmer at jeg er i Oslo for å gå på visning. Jeg skal på en utrolig viktig visning idag, vi har så sykt lyst på den leiligheten så er så spent på hvordan det vil gå!

Jeg kommer veldig langt i PH?

Får veldig mange meldinger om hvordan det går i PH og hvor langt jeg kommer osv.. Jeg har ikke lov å svare på dette dessverre så dere må nesten bare følge med å se hvordan det går.

Deg og sofie skal på God kveld Norge? 

På fredag var jeg og Sofie på God kveld Norge og laget en repotasje som kommer på tv neste lørdag. Så det stemmer at vi kommer på god kveld norge neste uke!

At det var en Artikkel om deg og din Pappa på VG idag! 

Oppi alt som har skjedd i det siste stemmer det at det har kommet ut en artikkel på vg om meg og pappa idag. Var en utrolig fin artikkel om det jeg snakket om på bloggen for ikke lenge siden. Pappa fullførte forresten ett halv maraton igår noe som gjør meg så utrolig stolt.

Jeg og Sofie har blitt kjærester idag? 

Se på God kveld Norge om en uke så får dere svaret på det!!

Jeg og Tea K hadde en greie inne på hotellet

Jeg og Tea K hadde ikke noe ekstra greie inne på hotellet. Tea K var en av mine nærmeste venner inne på PH og hun er også det på utsiden. Vi er absolutt ikke noe mer enn gode venner!

Har dere flere rykter dere har hørt om meg?

Jeg svarer i kommentarfeltet! 

-Mario

 

JEG ER IKKE EN EKTE BLOGGER..

Fra jeg startet å blogge har jeg fått masse meldinger der det har stått at jeg ikke er en ekte blogger. Jeg kan ikke blogge siden jeg er gutt og ikke minst siden jeg er en paradise hotel deltaker.

Det å være gutt og blogge er tydeligvis veldig feil for mange. Jeg har ikke fortjent og være på topplisten, og jeg er ikke en ekte blogger fordi jeg ikke har blogget meg opp fra bunnen. Slike meldinger får jeg hele tiden, så jeg bare lurer på hvorfor er det feil å blogge som gutt og paradise hotel deltaker?

Når jeg blogger syntes jeg det er veldig gøy, og jeg er veldig motivert for å jobbe hardt med bloggen. Jeg skriver om mine meninger og får ut mine synspunkt på ting! Når du får ut ett blogginnlegg får du en mestringsfølelse som er vanskelig å beskrive! Det er ganske komplisert og sette ord på hva du føler å tenker når du skal skrive ett innlegg. Da smaker det ekstra godt når jeg kommer meg på topplisten. Det er jeg så takknemlig for, det viser bare at det er mange av dere som ikke bare er negativ, men også positiv til bloggen.

Jeg mener hvertfal at uansett om du er gutt eller jente, skal det på lik linje være greit å blogge! Slik som at alt annet. Jeg er vell en ekte blogger selvom jeg er gutt og har vært med på Paradise hotel? Jeg trives veldig godt med å blogge, og jeg tenker visst du trives med å blogge og virkelig brenner for det, da er du en ekte blogger i mine øyne.

Setter hvertfal stor pris på all støtten jeg får rundt bloggen, og takk til alle som tar seg tid til å lese den!

Syntes dere det er feil at gutter blogger?

Eller er det noe annet dere lurer på? 

Svarer i kommentarfeltet!

Mario

MINE TANKER OM GÅRSDAGENS STERKE REAKSJONER!

Jeg har fått utrolig mange meldinger om at jeg tok utsjekken til Sofie veldig dårlig. At jeg ikke skjønner at det er ett spill og at jeg er direkte stygg med folk på utsjekken. Det å være i Paradise boblen er noe helt eget og jeg har lyst å prøve å forklare til dere hvordan det er.

Når du er inne på Paradise Hotel er det ingenting annet som betyr noe. Man glemmer alt på utsiden og fokuserer bare på å ikke ryke ut av spillet. De menneskene du er der med er de eneste menneskene du omgås. På innsiden går du alltid med en tanke om at han eller hun bare lurer deg og du vet faktsik ikke hvem du kan stole på.

Alle som ser på årets Paradise har nok fått med seg mine øyeblikk med voldsomme følelser. Og gårsdagens episode var intet unntak.Jeg må innrømme at det er litt rart å sitte hjemme å se min egen reaksjon når min fine partner må sjekke ut av hotellet. Jeg ble faktisk så sinnsykt lei meg og følelsene tok over når jeg snakket.. 

Jeg er en gutt med mange følelser.. Hvis jeg blir forbanna og sint, så blir jeg det. Det samme hvis jeg blir overrasket og glad- da viser jeg det med hele kropp og sjel. Og noen ganger når jeg blir lei meg prøver jeg å bite det i meg, men som regel kommer tårene. Jeg er en person som kan være litt mye, det merker jeg selv. Men jeg skammer meg ikke over det! Det er faktisk sånn vi mennesker er sammensatt, og noen av oss er kanskje mer følsomme enn andre.

Jeg kan ikke bruke tid og krefter på å forklare alle valg, reaksjoner og hendelser som skjedde under våre mange uker på Paradise. Av og til lurer jeg selv på hvorfor jeg valgte det ene foran det andre. Klart man kunne gjort ting annerledes, tatt mer hensyn, vært mer bevisst på at dette kun er et spill osv. Jeg leser alle kommentarer jeg får både på instagram, snapp og blogg og jeg jeg tar de faktisk til meg. Jeg ønsker Unnskylde min oppførsel som blir vist på tv, for der og da så vises akkurat de følelsene jeg har.

Når sant skal sies så beklaget jeg min oppførsel til Jamilla, Thea og Adrian etter parsermonien. Alle tingene vi opplevde og folkene jeg møtte har vært fantastiske. Alle som deltok på paradise var helt unik, og både medspillere og motstandere var viktig for å få litt spill og action. Noen av disse kommer til å være mine venner for livet, noen treffer jeg kanskje aldri igjen. Jeg feller nok ingen tårer over det.

Har dere tanker rundt dagens innlegg? Still gjerne spørsmål 

-Mario

 

SPØRSMÅL OG SVAR!!

Er det noen som har hatt sex så langt på Paradise Hotel? 

Så langt inne på Hotellet er det ingen som har hatt sex, det nærmeste var vell Floyd og Lea i uke 1.

Visst du kunne valgt et TV program å være med på hvilken ville det vært?

Da ville jeg vært med på Farmen eller Skal vi danse!!

Fuck, marry, kill : Tea Kristine,Marthe og Sofie? 

De 3 jentene er de nærmeste for meg både inne på hotellet og på utsiden, kan svare på dette for gøy! Vet at ingen av de tar seg nær av det uansett. Fuck Marthe , Kill Tea Kristine fordi hun er den personen som kan irritere meg mest , Marry Sofie tror ikke det kommer som noen overraskelse for noen at jeg valgte hun her.

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

Det jeg gleder meg mest til nå er å reise til Oslo idag og gå på visninger på leiligheter i helgen! Skal også møte en person jeg ikke har sett på en liten stund så gleder meg masse til det!

Hva gjør dere når det er dødtid på hotellet? 

Når det er dødtid på hotellet prøver vi alltid å finne på ting. Vi bader, spiller Mario bowling, soler oss og har det egentlig bare gøy!

Hva syntes du om at Thea og Adrian vant Mr og Mrs Paradise?

Det at de vant var sykt kjipt fordi jeg ville så mye vinne selv. Meg og Sofie jobbet så hardt og gjorde alt vi kunne for å vinne, men det holdt ikke. Det verste med tapet var at Thea og Adrian fikk makt for da visste jeg at det gikk utover meg, Sofie, Henrik eller Tea Kristine..

Har du hatt kontakt med Bettina etter Paradise Hotel? 

Jeg har ikke hatt kontakt med hun etter Paradise Hotel.. Grunnen for det er at ting har skjedd inne på hotellet og på utsiden som gjør at vi ikke har noe kontakt idag.

Fikk dere lov å røyke og snuse inne på PH? 

For meg betydde ikke det så mye fordi jeg røyker eller snuser ikke, men inne på PH var det lov å snuse men ikke røyke. Det var noen som røykte fast som fikk lov å ta seg en røyk når vi ikke var på kamera.

Når er det dere ikke blir filmet på PH? 

Vi var alltid samlet når det ikke ble filmet. Vi blir ikke filmet når vi spiser lunsj og middag. Det blir heller ikke filmet når vi gjør forberedelser til forskjellige sermonier. Når vi ikke blir filmet har vi deltakeransvarlige som passer på at vi ikke snakker om spillet og bare snakker om generelle ting.

Hva er beste og verste minne hittil? 

Beste minnet var uken når Sofie var diktator, da hadde vi det så bra. Vi fikk champange til frokost, lunsj, middag og på kvelden,  så den uken var helt nydelig.

Det verste minnet hittil var når Jamilla splittet meg og Sofie i uke 4.

 

Har dere flere spørsmål dere vil ha svar på? 

Svarer i kommentarfeltet!

-Mario

KJÆRLIGHET HAR INGEN GRENSER!

I går hadde jeg et innlegg om kroppspress, trening og selvbildet. Jeg fikk utrolige mange hyggelige tilbakemeldinger, og det gleder en ung og uerfaren blogger fra Bergen. Tusen takk! Jeg er jo en glad amatør i dette gamet, men jeg har ofte noe på hjertet, og jeg er veldig glad i å snakke med folk. Til nå har det ikke vært noe tema knyttet til bloggingen., Bare noen tanker fra en Paradise deltaker som har masse på hjertet. Poenget er at jeg skriver som jeg tenker, det blir litt om alt og ingenting. Jeg er en som liker å snakke med folk, og å blogge er en super måte å få ut det jeg mener på- helt uavbrutt 🙂

I går kveld kom det en melding fra en gutt som ville være anonym. Han sa at han hadde fulgte med på Paradise og han likte spesielt vennskapet til oss guttene. Han skrev han var begynt å like gutter, og at han hadde gjennom tv-skjermen fått et lite crush på meg. Han sa til meg at han ikke hadde vært tøff nok til å gå ut av skapet, og lurte på om jeg kunne gi han selvtillit nok til å gjøre det.

Jeg ble litt overrasket over meldingen hans. Det fikk meg virkelig til å tenke at han her vil jeg virkelig hjelpe. Visst bare så mye som ett lite blogginnlegg klarer å hjelpe han med dette, hadde det vært en god følelse for meg.  Jeg har liksom aldri definert meg selv som noe annet enn en gladgutt. Jeg er hetero, og de 2 gangene jeg har vært forelsket i mitt liv så var det i det motsatte kjønn. Poenger mitt er at uansett om du er glad i det samme kjønn, begge kjønn eller det motsatte kjønn ,så må du være stolt over det! Det finnes bare en som deg, du lever bare en gang, så grip de mulighetene du får og gjør det om til noe eget.

I 2019 mener jeg at alle må få like den den de vil,  kysse den de vil, uten å måtte definere seg det ene eller det andre. Det er vel ingen fasit på dette. Og jeg håper du som leser dette kan få leve og være forelsket i hvem du vil. Som Kongen i Norge sa i en tale engang: Nordmenn er jenter som er glad i jenter, gutter som er glad i gutter, og jenter og gutter som er glad i hverandre.

Har dere spørsmål eller noe på hjertet skriv gjerne i kommentarfeltet!! 

Jeg svarer!

-Mario

KROPPSPRESS OG SELVBILDE!

Tema denne uken på Paradise er Mr. & Miss. Paradise. Førstereaksjonen min var at dette ville bli en ellevill uke med mye gøy, tåpelige konkurranser og herlige intriger. Stemningen blant flere av oss var i starten helt på topp – altså ny uke- nye muligheter til å dunke ut noen… Men i år er det en liten tvist. Det er altså Mr. & Miss. Paradise- Fitness Edition. Vi fikk ikke så mye mer informasjon om hva dette ville innebære så i vanlig stil begynte vi alle å spekulere og analysere hva dette skulle bli. Noen deltakere syns dette var knallgøy, mens andre tok det veldig tungt. Det var forferdelig vondt å se at min venninne Tea Kristine ble så usikker på seg selv og lei seg. Noe av dette fanges av kamera, men flere andre deltakere kjente også på presset om å prestere og bli målt på kropp og utseende. Og jeg må innrømme at det å se alt på tv igjen gir meg en dårlig smak i munnen. 

Jeg tenker jeg vil skrive litt om dette. Fordi mange av dere ikke kjenner meg personlig, og heller ikke min bakgrunn så vil jeg lufte noen tanker jeg har om kroppspress, trening og selvbilde.

Jeg har så lenge jeg kan huske vært en aktiv gutt som har delvis bodd på fotballbanen. Jeg har spilt på det lokale fotballaget sammen med venner der vi både har trent, hengt og brukt utallige timer. Flere ganger i uken hadde vi trening og kamper og aktivitetsnivået var høyt. Likevel var jeg i mange år den småtjukke gutten som var teknisk god i fotball, men jeg hadde ikke sjans til å løpe så mye som flere av kompisene mine. Det ble ikke snakket om høyt, men vi visste det alle at jeg ble oftere skiftet ut av treneren under kamper fordi jeg ikke var like Fit som de andre. Og det hele toppet seg da jeg var ca. 13 år og fikk tannregulering både oppe og nede. Og masse kviser både i fjeset og på ryggen.. 

Dette er nå omtrent 8 år siden ,men den vonde følelsen av å føle seg stygg og annerledes ligger ennå under huden på meg.

Jeg hadde i tenårene et helt normalt kosthold, og jeg beveget meg mye, men det var likevel ikke nok for å kvitte seg med overvekt og alle kvisene som hadde forplantet seg hos meg. Mine foreldre begynte å prøve ulike kurer og medisiner for å dempe alle kvisene mine. Jeg husker at flere venner, naboer og familiemedlemmer hadde ulike velmenende råd som at jeg f.eks. måtte slutte å spise sukker. Jeg burde slutte med brød. Jeg burde drikke mer melk. Ta sol. Ikke ta sol. Ikke vaske ansiktet med såpe. Ikke spise junk Food osv.. Jeg husker jeg var drittlei av alle som skulle ha en mening om alt. Dette var jo ikke noe jeg ønsket noe fokus på. Men etter en stund så begynte vekten å normalisere seg. Jeg begynte å strekke meg, og i løpet av kort tid vokste jeg sikkert 10-15 cm i høyden. Etter noen runder hos hudlege fant vi ut av det var testosteronet i kroppen som var årsak til kviseutbruddet, og med litt hjelp av medisiner så forsvant de. Og når tannreguleringen ble fjernet følte jeg meg utrolig lettet og glad. Jeg følte meg normal.

Fitnesskonkurransen på Paradise hadde litt andre målinger enn hva vi først antok. Det å posere med et bra antrekk/makeup, hår og med et originalt ansiktsuttrykk var noe vi alle kunne klare. Det var bare en veldig vond følelse å måtte konkurrere i kropp og posering. Jeg bestemte meg for å minne alle på at dette er kun er for gøy så ble det en uke der alle sto opp og støttet hverandre. 

Da jeg var 13 år hadde jeg aldri trodd at jeg noen år senere skulle være med på Paradise Hotel og faktisk få gode kommentarer om utseendet mitt.

Jeg tror det er bra å spise sunt og være i bevegelse, og kropp kan endre seg. Helsen også. Det er et tema jeg skal skrive mer om senere. Det viktigste er nok hvordan man føler seg. Og så må vi vise hverandre at vi alle er flotte både med og uten filter.

Har dere noen spørsmål eller kommentarer til innlegget mitt?

Svarer i kommentarfeltet!

-Mario

TØFFE VALG I VENTE!!

Påskeferien går mot slutten og etter en fantastisk uke med familien min på sørlandet, er jeg nå på vei hjem igjen til Bergen. Jeg trengte virkelig denne ferien der jeg bare kunne koble helt av å bruke tiden sammen med familien.

Jeg har fått tid til å tenke litt og har funnet ut at jeg har veldig mange viktige beslutninger som må tas fremover. Det første viktige valget er om jeg skal flytte til Oslo eller forsette å bo i Bergen. Jeg reiser til Oslo torsdag for å gå på visninger, og det er noe jeg gleder meg veldig til. Det kan fort være jeg skal flytte sammen med en annen, men det kommer jeg tilbake til seinere. En masete bergenser som meg trenger en å plage med snakket mitt, og jeg hadde nok kjent meg litt ensom uten å bo med andre. Det er også en god trygghet å flytte sammen med noen du kjenner godt fra før.

Fordeler med å bo i Oslo er at det er veldig sentralt og det er mye gøy som skjer. Jeg fikk smaken på Oslo da jeg var i militæret der i 2017/2018. I denne tiden fikk jeg mange gode venner som jeg fortsatt har kontakt med i dag. Det passer også veldig fint med tanke på prosjektene som jeg har i vente og som jeg gleder meg til å dele med dere…  Ulempen med å flytte til Oslo er at familien ikke er der, men samtidig tar det kun 50 min med fly hjem igjen.

En annen viktig beslutning jeg må ta, er om jeg skal studere etter sommeren eller ikke. Dette er kanskje det viktigste valget jeg har foran meg. Jeg har søkt på utdanning som lærer og sykepleier. Jeg har veldig lyst å ha ett yrke der jeg jobber med mennesker. Før Paradise Hotel jobbet jeg mye i barnehage noe som jeg syntes var både lærerikt og givende. En utdannelse er noe jeg ønsker å ta, men jeg vet ikke om dette er tiden for det. Jeg stresser ikke, men et valg må jeg ta.

Å gjøre helt nye ting er ikke helt uten risiko. Å flytte til Oslo, få seg samboer og satse på noe helt nytt er både skremmende og spennende. En sånn følelse hadde jeg også da jeg fikk tilbud om å bli med på Paradise, men jeg er glad for at jeg ble med. Jeg vil ikke sitte igjen med en følelse der jeg angrer fordi jeg ikke turte å gå nye veier. Det er ingenting gale i å prøve og feile, og jeg kjenner meg klar for å stupe i det og prøve noe helt nytt. Går det ikke så får jeg prøve noe annet.

Jeg er skikkelig klar for å bo for meg selv og bare fokusere på å jobbe hardt fremover. Det hadde selvfølgelig vært bra å begynne på en utdannelse, men samtidig har jeg veldig lyst å ta ett år der jeg går 125% inn for å jobbe med nye og spennende prosjekter.

 

Hvem tror dere jeg skal flytte sammen med og hva ville dere ha gjort?

Svarer på spørsmål i kommentarfeltet 

-Mario