Dette skjer idag!!

Hei dere. Nå har jeg akkurat stått opp etter en bra dag på festival igår! Jeg syntes alltid det er så tungt med festival for jeg blir alltid så fyllesyk dag 1 og da er dag 2 alltid så tung..

Dagen idag blir veldig bra, det er selvfølgelig ny dag på festivalen. Vi skal også på et stort vorsj hvor de skal filme til en sånn influenser side! Så da blir det å møte mye kjente fjes og bare ha det gøy.

Etter festivalen blir det noen hektiske dager! Det er premierefest på Mandag så da går hele dagen i pressetreff og fest på kvelden. Har også et veldig spennende prosjekt som starter neste uke, men det kan jeg ikke si så mye om enda!!

Ellers håper jeg alle nyter helgen videre, har dere lyst å se alt jeg gjør på festivalen og generelt add meg på snap: Marioriera

Mario

Q & A!

Hvordan kom du inn i militæret med sykdommen?

Jeg fikk sykdommen etter jeg hadde kommet inn i militæret, så jeg bestemte meg for og ikke si noe til dem! Visste at de ville kaste meg ut da..

Hva syntes du om at Sofie reiste bort når du var på sykehuset?

Jeg er veldig vandt til å være alene på sykehuset, så det gjorde ingenting at hun reiste.

Hva er det ekleste du har spist?

Det ekleste jeg har spist må ha vært blekksprut. Det var før jeg visste at jeg var allergisk mot sjømat og skalldyr så det var ganske skummelt for fikk en veldig allergisk reaksjon..

Hvem lager maten i huset?

Jeg lager de enkle måltidene også lager Sofie de gode og kompliserte haha.

Hadde du sagt ja til skal vi danse?

Hadde ikke nølt, er kanskje ikke så flink å danse, men hadde sagt ja😊

Hva er drømmejobben din?

Drømmejobben min har alltid vært brannmann, men pga sykdommen min kan jeg ikke bli det lengre..

Hvilken sykdom har du?

Jeg har skrevet om den veldig mange ganger, men den heter Ulcerøs kolitt. Veldig rart at dette er det mest stilte spørsmålet haha🙃

Kunne du vært med på bloggerne?

Jepp, hadde bare vært gøy å vise dere hva jeg gjør og hvordan ting funker for meg. Så hadde sagt ja hadde jeg fått tilbud!

Syntes du at du tar deg selv høytidelig? 

Jeg er den personen som tar meg selv minst høytidelig. Jeg deler med dere akkurat slik som det er, er virkelig ikke redd for å dele med dere når jeg ikke er på mitt fineste og beste.

Hva syntes du om at noen sier du fortjener sykdommen din?

Jeg velger og ikke bruke energi og tid på folk som skal komme med slike kommentarer. Skjønner virkelig ikke poenget med å komme med slike kommentarer..

Hvem fra PH skal på Utopia?

Jeg, Sofie , Lea, Simen og kanskje Thea og Jamilla!

Beste tips til å få treningsmotivasjon?

Mitt beste tips er å sette deg et mål og trene på noe som du syntes er gøy! Er veldig viktig at trening er gøy , selv om det kan være tungt til tider.

Hvilken hårvoks bruker du?

Jeg bruker define men rødt lokk!

Hvilken linje gikk du på VGS?

Jeg gikk toppidrett fotball på metis i Bergen!

Når skal du spille din neste kamp for Røa?

Jeg har kamp idag, men får se hvor dårlig jeg er etter cellegiften!

Hvem er din beste kompis etter PH?

Min aller nærmeste etter PH er Fredrik! Kan snakke med han om alt og ingenting, setter stor pris på han😊

Mario

Dette er datoen jeg kommer på TV igjen!

Hei dere! Som jeg har lovet tidligere skulle jeg komme ut med datoen det nye programmet starter og når premiere festen er. Nå har jeg fått all info og datoen det starter er 3 september.

Programmet skal gå hver tirsdag i 6 uker og jeg er veldig spent på hvordan det faktisk blir. Vi vet egentlig ingenting om hvordan det er og hva som skjer, men håper og tror at det blir bra.

Premiere festen er mandag 26 august og da får jeg møte mange andre som har spilt inn programmer i høst. Så det er veldig spennende tider i vente hvor jeg har flere prosjekter på gang!

Nå skal jeg bare ta det helt rolig idag, før jeg skal på sykehuset imorgen! Så er det avreise til Stavanger på Fredag. Så gleder meg veldig til resten av denne uken!

Er dere klar for å se meg på TV igjen?

-Mario

Dette syntes jeg om de 2 første episodene av EX on the Beach!!

Hei dere! Nå har jeg sett de 2 første episodene av sesong 2 av ex on the beach. Jeg vil ikke spoile noe om hva som skjer til dere om ikke dere har sett det, men jeg ganske skuffet over starten. Håper og tror at det kommer til å bli mer drama etter hvert som tiden går. For å ikke spoile hva som skjer tenkte jeg å skrive litt om hva jeg syntes om hver enkelt av starterne.

Richard: Den jeg har fått dårligst inntrykk av.. Virker veldig slik som Daniel ifjor, men jeg tror han kommer til å lage bra TV.

Terningkast: 3-

Johanne: Virker veldig uskyldig, men tror hun har planer om å lage en god del drama..

Terningkast: 3+

Ulrik: Virker som en type som byr på seg selv og det er veldig viktig for å overleve på Ex on the beach!

Terningkast: 4+

Siv: Tror jeg kommer til å havne i masse diskusjoner, hun er jente som står opp for sine egne meninger så det blir gøy å se!

Terningkast: 5

Henrik: Den jeg syntes virker mest “sjenert”, føler ikke han er en typisk Ex deltaker, men vi får vente å se i episodene som kommer, kanskje jeg tar feil!

Terningkast: 2

Therese: Hun virker veldig jordnær og sier hun ikke skal ha sex på hotellet. Blir spennende å se om hun klarer og holde det hun sier.

Terningkast: 3

Andreas: Sammen med Siv er Andreas den jeg tror kommer til å lage mest underholdning, han legger ingenting i mellom og sier akkurat det han tenker. Den gutten har virkelig null filter, så det kommer til å bli morsomt å se.

Terningkast: 5

Viktoria: Hun sier hun er på jakt etter og finne kjærligheten, virker virkelig ikke slik etter og ha sett en episode. Tror hun er den som kommer til gjøre mest ting hun angrer på!

Terningkast: 4

Bilderesultat for ex on the beach norge

Hvem liker dere best fra årets sesong? 

-Mario

Dette skjer denne uken!!

Hei dere. Nå er det ny uke og mandag som alle er så glad i. Denne uken er det faktisk en god del som skjer så jeg gleder meg masse til denne uken.

Idag er onkelen min i Oslo så da skal jeg ut å møte han litt seinere idag! Blir en god stund mellom hver gang jeg møter familien så gleder meg til det.

Det som jeg også gleder meg masse til er premieren av Ex on the beach som starter i morgen! Er så sykt spent på om årets sesong blir like bra som jeg tror og håper. Tror dere kommer til å bli ganske sjokkert over mange av exene som kommer inn. Syntes det er litt kjipt at jeg vet hvem alle exene er, men sånn er det.

Det som også blir kjipt med denne uken er at jeg har ny cellegift på Torsdag. Føler alltid at når ting begynner å gå bra, er det alltid noe som kommer i mellom😔 Det positive med dette er at jeg skal ikke på sykehuset før om 4 uker neste gang!

Når jeg er ferdig med cellegift på torsdag er det bare å glede seg til helg, for da er det utopia festivalen og bare god stemning. Er ganske mange fra årets PH sesong som skal der, så det kommer til å bli så utrolig gøy. Bare håper at det er fint vær i Stavanger denne helgen!

Som dere ser er det en god del ting som skjer denne uken. Denne uken beskriver livet mitt så bra, det er både oppturer og nedturer. Uansett så ser jeg frem til spesielt Utopia og møte mange som jeg ikke har sett på lenge.

Håper alle får en fin mandag og en bra uke!!

Er det noen som skal på Utopia?

-Mario

UKENS SPØRSMÅL

Vet du hvem og hvorfor en toppblogger skal i fengsel?

Jeg vet hvem og hvorfor, men tenker virkelig ikke at det er min oppgave å fortelle det. Skjønner godt at den personen ikke har lyst å fortelle hva som har skjedd og hvorfor!

Kjøper du følgere?

Som jeg har sagt tidligere, nei jeg kjøper ikke følgere! Har mistet mange følgere etter PH og går egentlig bare nedover, så nei jeg kjøper ikke følgere.

Påvirker sykdommen din sexlivet ditt?

Nei det går helt fint!

Reise på tur med TIX og Fredik eller reise med Sofie og Isabel?

Da hadde jeg valgt gutta tur! Ingenting som er gøyere enn å reise på tur med gode kompiser. Tror de fleste hadde valgt guttetur om de var gutter og jentetur om de var jenter.

Hvis det noen gang blir slutt mellom deg og Sofie hva gjør du da?

Jeg har ikke tenkt på det, så vet ikke!

Har du hatt en bra uke?

Har vært en veldig variert uke med oppturer og nedturer. Kommer snart et innlegg om hva som skjer i livet mitt!

Hva er dine anbefalinger for å gå ned i vekt?

Mine anbefalinger er å trene masse og spise sunt. Jeg trener hele tiden slik at jeg kan spise litt som jeg vil!

Er du lei PH spørsmål?

Det går fint, men har litt lyst å fokusere fremover å ikke så mye om det som skjedde på PH for 6 måneder siden.

Hva synes du om Sophie Elise?

Har ikke gjort meg noe mening om hun. Følger helt ærlig ikke så mye med på hva hun gjør og ikke.

Forteller du absolutt alt som skjer i livet ditt til oss lesere?

Jeg forteller det meste, men er ikke alt jeg kan dele med dere heller. Men som dere vet deler jeg masse personlige og private ting som jeg egentlig ikke deler med noen.

Var TIX en god venn for deg etter PH? 

TIX har betydd masse for meg i tiden etter PH. Han har jo masse erfaring og slikt på hvordan det er å være en offentlig person og hva som følger med. Har ganske mange timer på facetime med TIX når livet ikke var så enkelt.

Har du funnet ut hvem som gjorde det med postkassen?

Jeg har en anelse om hvem som gjorde, men jeg orker ikke å bruke tid og energi på det!

Hvem skal du på Utopia med?

Er veldig mange av årets PH deltakere som skal der, så får se hvem det blir med tilslutt!!

Har dere flere spørsmål? Svarer i kommentarfeltet!!

-Mario

 

 

 

 

 

 

JEG GJØR DET VIRKELIG IKKE..

Hei. Nå sitter jeg egentlig bare hjemme å tenker på hva som skjer fremover og hvordan jeg har det. Er virkelig pain å være hjemme når alle andre er på Findings.

En ting jeg virkelig ikke har vært flink på i det siste er å høre på kroppen min. Det har vært veldig mye oppturer og nedturer, men jeg lovet meg selv å passe bedre på meg selv fremover. Har vært mye ikke bare fysisk men psykisk også.

Jeg tenker alltid at hvis jeg fortsetter i samme tempo går det over etter hvert. Har derfor bestemt meg for å bli flinkere til å legge vekk telefonen i blant og ta meg treningsfri når jeg ikke føler meg i form. Det har jeg ikke vært flink til tidligere. Ellers skal jeg bare bruke hele dagen på sofaen og bare lade batteriene, det trengs😊

Håper alle får en fortsatt fin lørdag i fine været 😉

-Mario

 

Dette vet dere garantert ikke om meg!!

Hei dere. Jeg har lenge hatt lyst til å dele med dere ting dere absolutt ikke vet om meg, så her har dere 9 punkter!! Tror dere kommer til å bli ganske overrasket.

1. Jeg har alltid vært veldig rotete, men etter jeg flyttet for meg selv har jeg blitt veldig ryddig.

2. Når jeg gikk inn på PH veide jeg 87 kg, nå veier jeg 76!!

3. Jeg har begynt å telle kalorier, var veldig komplisert i begynnelsen, men nå går det veldig greit!

4. Jeg drikker Pepsi Max hver dag.

5. Jeg har min egen bedrift, så jeg passer på min egen lønn og skatt.

6. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å ta fine bilder til Instagram og spesielt nå etter PH.

7. Har alltid sagt at jeg aldri skal være med på reality, men plutselig var jeg i Mexico.

8. Jeg ble utvist 4 dager fra skolen når jeg gikk på videregående, det var fordi vi drakk alkohol på klassetur til Spania.

9. Før snakket jeg ikke til noen om sykdommen min, siden jeg var veldig flau over det!!

-Mario

Festival eller ikke?

Hei dere. Har fått veldig mange meldinger om jeg skal på Findings og Utopia festivalene. Sannheten er at jeg har vært veldig usikker på grunn av helsen min. Jeg har hvertfall bestemt meg nå og det jeg tror jeg gjør er å stå over findings og at jeg skal på Utopia.

Utopia er i Stavanger så da får jeg reist til familien i tillegg. Har lenge vurdert å dra på findings , men siden de har meldt så dårlig vær og jeg ikke er helt i form tror jeg at jeg står over.

Sannheten er at jeg faktisk aldri har vært på findings, så det er det som gjør at jeg virkelig vil dra på den. Men jeg må faktisk tenke på helse min først og ta litt vare på kroppen.. Kan fortelle at jeg gruer meg allerede til å sitte hjemme å se alle storisene, men det kommer en ny festival igjen neste år!

Ellers håper jeg alle som skal på findings koser seg masse! 

-Mario