JEG SKAL PÅ NYTT TV PROGRAM!!

Hei! Nå er Paradise hotel over og som dere alle så i går tapte dessverre jeg og Sofie.. Veldig rart å tenke at alt rundt Paradise hotel er ferdig, det har vært 5 veldig innholdsrike måneder som jeg aldri ville være foruten. Det som er positivt er at dette ikke er det siste dere ser av meg på TV skjermen.

Jeg skal faktisk være med på ett helt nytt program som kommer på TV i september. Jeg har ikke lov å fortelle så masse om det nå, men jeg lover det kommer til å bli underholdene! Det jeg kan si er at det ikke blir det samme som Paradise hotel og dere vil bli kjent med meg på en annen måte enn dere ble inne på hotellet. Skal skrive mer om dette når jeg får lov av produksjonen😉

Utenom dette vil jeg takke for alle støtten jeg fikk gjennom mine 12 uker på Paradise hotel! Jeg skal selvfølgelig forsette og blogge. Nå holder jeg på og gjøre de siste forberedelsene før innlegget om helseproblemene mine er ute! Jeg både gruer og gleder meg til å dele det med dere..

Ellers håper jeg alle får en fin helg!

Har dere noen spørsmål?

Svarer i kommentarfeltet!!

-Mario

 

FINALEDAG OG VI ER BLITT KJÆRESTER!!

Hei folkens! Idag er det dagen, det er finale.Jeg gleder meg stort til å treffe alle sammen igjen, og ta en siste PH fest med gjengen min! For en reise og for et eventyr dette har vært! Og nå er det slutt for denne gang. Jeg er så glad jeg fikk være med på alt dramaet, alle opplevelsene, spillet og festene. Det har vært en fantastisk opplevelse som kommer til å påvirke meg i lang tid. De fleste av dere blir nok ikke overrasket når jeg sier at meg og Sofie har blitt kjærester.

Det har vært noen vanskelige uker for oss, men vi har kommet oss igjennom dette sammen. Sofie betyr mye for meg og det at vi er blitt kjærester betyr så masse for oss. En mer godhjertet og omtenksom person enn Sofie skal du lete lenge etter. Litt morsom er hun også 😉 Så nå har jeg fått meg samboer og kjæreste.

Da jeg møtte Sofie for alle første gang i januar ante jeg ikke hvem hun var, og jeg hadde virkelig aldri sett for meg at vi skulle være kjærester og samboere mindre enn 6 måneder etterpå. Det viser bare hvor fort livet kan snu..

I kveld klokken 21:30 vises finalen på TV. Jeg gleder meg, og jeg håper dere også ser frem til å runde av årets Paradise.

Har dere spørsmål?

Svarer i kommentarfeltet

-Mario

 

DETTE SKAL JEG BRUKE FINALEPENGENE PÅ!!

Hei folkens! Nå nærmer finalen seg med bare 2 episoder igjen. I går ble jeg klar for finalen da jeg fikk den første finalebilletten! Allerede før innsjekk begynte jeg å fantasere om hva jeg skulle bruke pengene på hvis jeg vant.  Jeg skal skrive litt om hva jeg skal bruke pengene på hvis jeg vinner og hvem jeg helst vil møte i finalen!!

Jeg har sagt fra dag en at hvis jeg vinner 500 000, skal jeg dele det med familien. Familien er det som betyr mest for meg og det er da naturlig at de får litt av premien. En annen ting jeg skal bruke pengene på er og investere i leilighet.

500 000 eller 250 000 er så sykt masse penger og vil komme så godt med videre i livet uansett hva! Jeg kommer til å legge vekk mye av pengene til sparing, er sinnsykt viktig og ikke bruke alt med en gang.

Det er fortsatt langt igjen til jeg har vunnet Paradise hotel, det er masse verdige vinnere igjen. Alle de 3 finale parene er verdige på sine måter, så det kommer til å bli tøft uansett hvem jeg møter i finalen!! Det viktigste for meg nå er at jeg får stått med Sofie i finalen, vi har spilt sammen fra uke 1, så den perfekte avslutningen ville vært å vinne med hun.

Om jeg ikke vinner og får noen penger så har jeg virkelig fått verdens beste gevinst.., Det er en seier i seg selv å komme helt til finalen. Og jeg reiser virkelig ikke tomhendt hjem fra Mexico. Jeg reiser hjem med så utrolig mye mer enn jeg hadde da jeg dro!! Jeg har fått nye venner som betyr utrolig mye for meg. Og jeg har møtt en nydelig jente som jeg er blitt så utrolig glad i. Penger er ikke alt, og uansett utfall så kunne jeg ikke fått det bedre enn jeg har det i dag!!!

Hvem tror dere finaleparene blir?

Svarer på spørsmål i kommentarfeltet!

-Mario

HENRIK SKJØNTE HVORFOR JURYEN TOK HAN UT!!

Hei folkens, må bare få ut dette! De fleste av dere har sett at Henrik og Thea ble tatt ut av juryen idag! Det kom som ett sjokk for dere men ikke for oss! Henrik hadde sagt til meg, Tea k, Sofie, TIX og Fredrik at det siste i hele verden han ville var å stå med Thea i en finale..

Henrik gjorde alt han kunne for å ikke stå med Thea, og han ba direkte til Tea k og TIX om at visst Henrik og Thea var ett par måtte de gjøre alt for å ødlegge for dem..

Henrik kjempet mot Thea fra uke 1 og gjorde alt i sin makt for å prøve å få hun ut etter hun kom inn igjen. Ja, Henrik og Thea er verdig finalister! Men juryen var kompiser og venninner av oss og Henrik, og hørte på det Henrik sa om at han ikke ville at de skulle vinne som par!

Til alle dere som skylder på Tea K og TIX dere vet ingenting av det som skjedde utenfor kamera. Grunnen til at henrik ikke ble sur var fordi han ønsket dette det var grunnen til at han tok det så bra!

Spørsmål til innlegget?

Jeg svarer i kommentarfeltet..

 

EN KAOTISK FINALEUKE!!

Hei folkens! Nå har finaleuken startet og ting begynner virkelig å tilspisse seg.. Det er først i dag alt kaoset begynner.. Om dere ikke vil vite noe om hva som skjer ikveld, så må dere ikke lese videre herfra! I kveldens epiosde får juryen ta ut ett av de fire parene som er igjen på hotellet. Juryen skal ta ut det paret de mener er minst verdig til å stå å i finalen..

I går trakket Severin over streken og ofret Jamilla. Det kom ikke som noen overraskelse for noen. Severin hadde sagt fra starten at hvis han fikk muligheten skulle ha bytte Jamilla ut. Selvsagt kjipt for Jamilla å bli lempet ut av Paradise i finaleuken. Men det som skjedde i går er ingenting i forhold til det som skjer videre denne uken..

Jeg står sammen med Sofie og er strålende fornøyd med det. Henrik står med Thea, men strever med samvittigheten sin ovenfor Tix og vil egentlig ikke være på hotellet. Adrian vurderer sterkt å bytte ut Bettina, og Severin har tatt inn bestevenninen vår Marthe. Ting ser rett og slett lyst ut for meg og Sofie akkurat nå, men på Paradise kan alt skje, og en ny vending smeller i bordet i kveld.. Jeg kan ikke spoile, men jeg vet at utrolig mange kommer til å bli irritert når det skjer!

Er dere spent på hva som skjer videre denne uken? Hva har vi egentlig meldt oss på , er det Paradise Hotel eller Ondskapens Hotel??? Jeg sier bare finn frem popcornet og benk dere foran TVen for de 3 siste dagene på hotellet blir kaotisk.

Hva tror dere skjer i kveldens episode? 

Svarer i kommentarfeltet!

-Mario

PÅ TIDE Å SI DET..

Hei alle sammen! Som noen av dere vet så har Sofie reist hjem til familien og venner i Nord Norge for å hente flyttelasset sitt og være med sine nærmeste. Vi har bodd sammen i vår lille boble en stund nå, og jeg har liksom ikke tatt helt innover meg som skjer.. Jeg tenker litt ekstra på hva jeg egentlig føler og hva jeg faktisk vil fremover.

Jeg vil bare få sagt hva jeg føler. Sofie er en så fantastisk, morsom og perfekt jente. Jeg smiler bare jeg tenker på henne. Det er jo en deilig og frustrerende følelse det å være forelsket i noen.. For ja jeg har faktisk blitt forelsket.. For føler hun egentlig det samme, vil vi samme vei? Den følelsen jeg har nå er en følelse jeg aldri har kjent på før. Jeg kjente det allerede under PH, men hun sa tidlig at hun ikke ville ha noe forhold. Og da prøvde jeg å stoppe følelsene å ikke bli såret…Men det er jo nesten umulig å styre de følelsene der. Etter PH har jeg og Sofie vært mye sammen. Det har skjedd hendelser i familien og jeg har vært litt syk. Sofie har hele tiden stått med meg og støttet meg. Noe som har gjort at jeg har blitt så utrolig glad i hun. Forskningen sier at vi mennesker er aller lykkeligst når vi er forelsket, og jeg kjenner meg veldig happy med livet nå 🙂

Forelskelse er menneskenes nærmeste form for naturlig rus, og den gjør deg halvveis gal! Det å være forelsket er på mange måter også veldig spennende. Hva tenker den andre? Tenker hun på meg? Det er mange tanker som dukker opp i hodet når man er forelsket, og det er også det som gjør det så utrolig spennende og frustrerende! Jeg har fått litt pes fra folk på nett fordi jeg er så følsom og sensitiv og gråter…Men jeg skammer meg ikke! Jeg er en person som viser følelser uansett hva folk sier om det..

Har dere spørsmål?

Svarer i kommentarfeltet

-Mario

Gamle bilder som ingen har sett!!

Hei folkens!! Jeg har tidligere skrevet om den dårlige selvtilliten min når jeg var yngre. Dere har ikke fått sett så mye bilder av meg fra da! Tenkte derfor å vise dere litt gamle bilder fra barndommen min.

  

 

Syntes dere jeg har forandret meg? 😉 

Svarer på spørsmål og kommentarer på bloggen!

-Mario

MINE IRRITERENDE UVANER!!

Hei Folkens! Jeg tenkte at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg, så jeg har tenkt og dele mine IRRITERENDE uvaner..

👎. Jeg er veldig dårlig til å svare på tekstmelding og telefon og grunnen til dette er rett og slett at jeg alltid tenker orker ikke nå, eller “svarer snart”.  Det ble virkelig ikke bedre etter at jeg var med på PH. Da har jeg blitt enda dårligere..

👎.Jeg ELSKER å stalke andre mennesker på Instagram, selv om jeg vet dette høres skikkelig creepy ut. Jeg synes bare det er så spennende å være innom profilene til totalt ukjente mennesker og vennene mine. Jeg kan faktisk sitte i flere timer å se på Instagram-bildene til profiler jeg liker eller synes er spennende. Jeg har faktisk en egen bruker på Instagram som jeg bruker til stalke profil, hahah hørte nå hvor sykt det hørtes ut.

👎.Jeg MÅ dusje minst 2 ganger om dagen. Visst ikke jeg dusjer minst 2 ganger om dagen føler jeg meg  ikke ren hahah. Det verste er at jeg vet det ikke er sant men gjør det selvom.

👎. En av mine verste uvanner at jeg alltid tar meg på niplene, vet dette hørtes sykt rart ut og jeg vet virkelig ikke hvorfor jeg gjør det..

👎. Jeg HATER å tape, uansett hva det gjelder visst jeg taper kan det ødlegge hele humøret mitt.

👎.Jeg biter negler hele tiden, er så sykt irriterende at jeg ikke klarer å slutte med det!

👎. Jeg må alltid trene etter jeg har spist usunn mat. Noen vil si at dette ikke er en uvane, men jeg syntes det er så irriterende..

👎. Jeg er veldig dårlig med penger, noe som IKKE er bra. Jeg er veldig flink på å bruke penger og ikke spare, noe som er VELDIG synd og irriterende.

Håper alle har en fortsatt fin Søndag!!

Har dere noen spørsmål eller irriterende uvaner? 

Svarer i kommentarfeltet!

-Mario

UKENS SPØRSMÅL OG RYKTER

Hva syntes du om at Thea valgte Henrik foran TIX? 

Når det valget skulle tas, var det et valg som sto mellom mine to bestekompiser der inne! Jeg syntes begge to fortjente å komme til finalen og at det var kjipt at en av dem måtte ryke.

Er du forelsket i Sofie?

Jeg har fått veldig sterke følelser for Sofie! Hun betyr utrolig mye for meg. Det tar lang tid for meg før jeg blir forelsket, men har blitt glad i Sofie på et helt annet nivå enn som venn!

Hvem har du best kontakt med fra den andre alliansen?

Den jeg har best kontakt med fra den andre alliansen er Adrian!

Hvem håper du dukker opp i juryen i finalen? 

Jeg håpte juryen var, TIX, Marthe, Tea K, Fredrik, Kine og Markus. Så får dere vente og se hvem som dukker opp!

Er det sant at noen knuser kulen i finalen? 

Jeg har så lyst å svare på dette men kan ikke.. Eneste jeg kan si er at neste uke blir et rent kaos.

Syntes du at du fortjener å vinne PH?

Jeg syntes jeg fortjener å vinne PH, jeg er tross alt den eneste som har vært der alle dagene! Når det skal sies er det veldig mange andre verdige vinnere!

Hvordan er det å bo med Sofie?

Meg og Sofie har det veldig bra sammen, jeg trodde det skulle bli litt stress og litt krangling men så langt går det så fint å bo sammen! Vi har snart bodd sammen i 5 mnd visst vi teller med PH!

Skal du og Sofie på finalefesten?

Ja, vi kommer begge 2 på finalefesten. Sykt rart å tenke at det bare er en uke igjen av PH!

Hvordan har du det for tiden?

Jeg har vært inne i en veldig tøff periode, var skikkelig langt nede en stund.. Men ting begynner å gå mye bedre nå!

Kan du nevne 3 ting som gjør deg glad?

3 ting som gjør meg glad er og vinne, pepsi max og Sofie

Favorittfarge?

Favorittfargen min må være blå

Er det lov med snus og røyk?

Det er lov med snus ikke røyk. Det har kommet regler om at det ikke er lov å røyke på norsk TV! Jeg verken snuser eller røyker så gjorde ikke meg noe!

Hvorfor er ikke du og Sofie kjærester? 

Nei si det, haha, vi tar ting rolig og vil ta det i vårt tempo.. Vi har blitt samboere og det går veldig bra så får vi se om vi blir kjærester i fremtiden!

Hvem ville du stått i en finale med visst det ikke var Sofie?

Visst jeg ikke hadde stått med Sofie i en finale ville jeg stått med, Marthe eller Tea K!

Kan du lage en YT kanal? 

Jeg vet ikke om folk vil at jeg skal lage eller ikke! Så hva tenker dere, bør jeg gjøre det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen spørsmål dere ikke fikk svar på her? 

Jeg svarer i kommentarfeltet!

-Mario

 

 

 

 

Hjemme alene får tankene til å spinne..

Hei folkens! For første gang på flere uker har jeg sovet til klokken 12, det var så deilig og få hvilt skikkelig ut.. Når jeg våknet idag syntes jeg det var veldig rart å tenke på at det bare er en uke igjen av Paradise Hotel! Neste uke er det finale og finale fest! På en side gleder jeg meg veldig til det er over , men på en annen side har dette vært en utrolig lærerik og gøy opplevelse!

Idag skal meg og Sofie få oss ny sofa, eller blir vell egentlig bare meg siden Sofie reiser hjem til nord idag. Syntes faktisk litt synd i hun for hun har reist så sinnsykt mye i det siste, og å reise opp til Mehamn er jo det samme som å fly til Spania.. Så hun har en ganske lang reise foran seg, også kommer hun hjem igjen på Mandag.. Tror både meg og Sofie er like spente på om sofaen er oppe til da eller ikke!

Utenom det har jeg tenkt veldig masse i det siste.. Jeg har bestemt meg for å fortelle dere om sykdommen min etter finalen av Paradise hotel. Gruer meg skikkelig til det men samtidig gleder jeg meg til å få det ut. Det har vært så ekstremt mye rundt PH så føler rett tidspunkt og dele det med dere er etter finalen! Hadde det ikke vært for at mine nærmeste har støttet meg sånn rundt dette, hadde jeg ikke fått det til!

Håper alle får en fin helg og tar vare på hverandre!

Har dere spørsmål? 

Svarer i kommentarfeltet

-Mario